Головна | Реєстрація | Вхід | RSS П`ятниця, 23.04.2021, 08:44

Офіційний сайт
Запорізької ЗШ №4

Вітаємо Вас на офіційному сайті Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Запорізької міської ради Запорізької області
Меню сайту
Контактні дані
Директор (061)286-24-67
Приймальня (061)286-24-66
Приймальня (097)891-84-50
E-mail school4zp@gmail.com
Відвідуваність

Інформація для батьків

Шановні батьки! Наразі тему здорового харчування можна беззаперечно назвати однією з найбільш популярних та актуальних у світі.  Повноцінне харчування – це одна з ключових складових для здорового розвитку дитини. Що приготувати дитині в школу? Щоб дитина з’їла перекус із задоволенням, їжа не повинна швидко псуватись, а також має бути смачною та корисною. Адже головне правило шкільних перекусів – не зашкодь!

Корисні перекуси: що покласти в ланч-бокс школярам?

https://learning.ua/blog/201901/korysni-perekusy-shcho-poklasty-v-lanch-boks-shkoliaram/

Як в учнів сформувати культуру споживання здорової їжі

Правильно харчуватись, споживати корисні продукти та ігнорувати (або хоча б не зловживати) шкідливі – ця звичка формується дуже довго. Проєкт “Дружня школа” зібрав поради, як почати процес формування якомога швидше і зробити так, щоб він протікав легко для вас та дитини і приносив задоволення.

https://nus.org.ua/articles/yak-v-uchniv-sformuvaty-kulturu-spozhyvannya-zdorovoyi-yizhi/


ВИТЯГ

із Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти (затверджено наказом Міністерства охорони здоров’я України № 2205 від 25.09.2020р., зареєстровано в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 р. за № 1111/35394)

Додаток 11 до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти (пункт 11 розділу VI)

ВИМОГИ
до організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами, включаючи харчову алергію та непереносимість окремих харчових продуктів або речовин

  1. Особливі дієтичні потреби учнів закладів освіти підтверджуються медичною довідкою, що видана сімейним лікарем чи педіатром, де зазначено особливі дієтичні потреби учня із встановленням відповідного діагнозу.
  2. Індивідуальне харчування для учнів з особливими дієтичними потребами повинно бути організоване з урахуванням рекомендацій щодо обмеження/виключення відповідних харчових продуктів, напоїв та страв зазначених у медичній довідці.
  3. Енергетична та поживна цінність харчування для учнів з особливими дієтичними потребами повинна відповідати віковим та статевим нормам та повинна бути забезпечена адекватною заміною тих харчових продуктів, напоїв та страв, що спричиняють алергічні реакції або непереносимість.

Продукти, які викликають алергію

https://medfond.com/porady/produkti-yaki-viklikayut-alergiyu-spisok.html

Таблиця «Алергени»

Дист. навчання
Дистанційне навчання
Щоденники
Вхід на сайт
Ми в мережі

FaceBook
YouTube

Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
EUКраїна
EUКраїна
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
  • Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністрації
  • Інформаційна система управління освітою Запорізької області
  • Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
  • Кафедра інформатики та інформаційних технологій в освіті ЗОІППО
  • ТВО Шевченківського району м. Запоріжжя
  • Архів записів

    Запорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Запорізької міської ради Запорізької області © 2014-2021
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz